Een hele belevenis: presentatie op de boekenbeurs!

 

Op de eerste dag van de boekenbeurs heb ik een presentatie gegeven over mijn boek ‘Teamleiderschap als ambacht. Gids voor het samenwerken met de verschillen’.

Ondanks het feit dat het de eerste dag van de boekenbeurs was, dat het een zaterdag was, dat het buiten prachtig herfstweer was en dat mijn praatje pas om 17u was, waren er toch een aantal geïnteresseerden komen opdagen.

Kon je er niet bij zijn? Heb je interesse in de presentatie? Stuur me een mailtje!

 

Enkele fijne reacties op mijn boek ‘Teamleiderschap als ambacht’

 

“Teamleiderschap een ‘ambacht’, dat is een statement!” 

“Een team kan zich niet verder ontwikkelen dan het ontwikkelingsniveau van de leidinggevende zelf: een waarheid als een koe!”

“Dit zijn 10 boeken in 1 boek!”

“Het boek is meer dan een ambacht: ’t is meesterschap”

“Het is smullen. Zoveel wijze en doorleefde inzichten gebundeld in één boek!”

“Groepsdynamica voor leidinggevenden: dat is precies wat ik nodig heb. Waar moet je zoiets leren?”

“Ik ben je boek voor de tweede maal aan het lezen, Silvia. Als je weet dat ik de meeste boeken maar voor 2/3-de lees is dit een super-compliment!”

 “Veel herkenbare modellen waaraan ik meteen kon aanhaken.  Het leest bijzonder vlot, ook de “moeilijkere” stukken rond psychoanalyse ed. Zoals je gezegd had zit er wel degelijk heel wat “vlees” aan. Een goed helder overzicht van wat er allemaal kan spelen in een team (en god wat is dat toch véél.  Soms bekroop me de gedachte dat zo’n teamleader toch bijna een super mens moet zijn). Net op tijd komen dan de laatste hoofdstukken waarin wat zuurstof geboden wordt over hoe je het dan kan aanpakken. Het laatste hoofdstuk met de koppeling aan de barometer van conflicten was bijzonder interessant.”

 Ik ben je boek ‘Teamleiderschap als ambacht’ aan het lezen! Verdorie een heel sterk boek en veel inspiratie voor mijn boek… (Wouter Torfs op Twitter)

“Wat een visie, maturiteit en een schat aan informatie! (…) Geweldig boek is zeker mijn eindconclusie. Er staat naast de theorie zo veel praktische info in die zo duidelijk is. Er is veel ‘managementliteratuur, maar je voelt onmiddellijk dat dit doorleefd is en dicht bij de realiteit staat. En ik heb er als leidinggevende heel wat zaken uit gehaald.” (Patrick De Bruyn, operations manager Ziekenfonds, Securex)

“Heb je boek verslonden. Eindelijk een integratie van een aantal OD en management concepten en als gestalter zalig om ook dat terug te vinden!” (L.G.)