Totaalaanbod opleidingen groepsdynamisch werken

Vanaf het najaar 2018 pakken we uit met een totaalconcept Groepsdynamica-Plus!

Naast de masterclasses die een stevige fundering vormen, kan je nu ook een aantal specifieke trajecten voor verschillende doelgroepen volgen. Voor leidinggevenden én professionals!

Goed nieuws: in het najaar kunnen KMO’s en zelfstandigen beroep doen op subsidiëring via KMO portefeuille! (binnenkort officiële bevestiging hiervan op de website)

 

 

 

Drie professionaliseringstrajecten

1. Van teamconflict naar verbinding – voor leidinggevenden

4-daags traject, specifiek voor leidinggevenden die conflicten bespreekbaar willen maken in hun team.

Start: 10 oktober 2018, Winksele (bij Leuven)

Download de flyer hier

 

2. Specialisatie Groepsmediation – voor professionals

Een gloednieuw traject voor wie in de positie van ‘derde’ een verschil wil maken in groepsconflicten. Hier deel ik het beste uit mijn persoonlijke ervaring, inspirerende methodieken en verhelderende inzichten.

6-daags, niet residentieel professionaliseringstraject voor wie bemiddelend werkt met conflicten in organisaties: HR professionals, preventieadviseurs, interne of externe teamcoaches, organisatiebemiddelaars

Start 25 oktober 2018, Mechelen

Download de flyer hier

 

3. Teamcoaching: een ambacht – voor teamcoaches

4-daags residentieel traject voor professionals die het ambacht verder willen verdiepen. Gebaseerd op het boek ‘Teamleiderschap als ambacht’ (2016).

Start 27 februari 2019, Geetbets

Download de flyer hier

 

 

 

Seizoen 2018-2019: nieuwe reeks masterclasses

 

Dit najaar organiseren we de reeks van 10 thematische masterclasses opnieuw vanaf 12 september 2018. Noteer de data tijdig in je agenda!

Elke masterclass is apart te volgen, maar je inschrijven voor de hele reeks betekent dat je een zeer grondige en volledige opleiding groepsdynamica kunt volgen: intensief, maar op een rustig tempo van één dag per maand.

Download de brochure hier

 

 

Groepsdynamica-Plus: ook in-company !

 

Ondertussen worden de masterclasses ook intern in organisaties aangeboden, in functie van de specifieke noden en uitdagingen van de leidinggevenden of interne professionals.

Zo heb ik bijvoorbeeld 3 dagen begeleid voor een beleidsteam rond een aantal specifieke thema’s: groepsconflicten, verandering en weerstand en teamontwikkeling

Voor een groep begeleiders van participatieve projecten begeleidde ik een masterclass van een halve dag rond het werken met spanningen in de onderstroom

 

Voordelen van de in-company formule

  • Kies de thema’s op basis van jullie specifieke noden en interesses
  • De thema’s kunnen uitgebreider of juister korter gebracht worden
  • De ervaring leert dat het intern bespreken van de thema’s ook leidt tot reflectie op hoe jullie als leidinggevende/professional, team of organisatie intern met de thema’s omgaan
  • Vanaf drie deelnemers is de in-company formule financieel interessanter

 

Heb je interesse in een specifiek thema of een aantal onderwerpen? Neem dan zeker vrijblijvend contact op.